Játszva tanulunk, játszva tanítunk!


NÉMET óvodai és kisiskolás anyag és módszer átadása egyéni konzultációval

Az idegen nyelvek elsajátítása ma már minden gyermek számára elengedhetetlen. Minél korábban tudatosul a kicsikben az anyanyelv mellett más nyelvek létezése, annál természetesebben fogják azokat használni a későbbiek folyamán.

Óvodás korban és első osztályban, a nyelv szóbeli "bevezetésénél" nagyon fontos, hogy mit, hogyan és mikor tanítunk, hisz az életkori sajátosságok illetve az egyéni képességek, körülmények alapvetően meghatározzák mozgásterünket. Ezért fontos a gondosan kiválasztott anyag és a módszer, hisz tudnunk kell, mit fogad be ez a korosztály, mi várható el tőle, mi az, ami garantálja a sikert.

Óvodásoknak, első osztályosoknak NÉMET NYELVET tanítók számára egyéni konzultáció keretében átadjuk és tanítjuk  a FŐNIX Zenei és Nyelvstúdió anyagát és módszerét, mely segíti a  magyar anyanyelvű, magyar közegben élő 4-8 éves korúak sikeres ráhangolásást a német nyelv használatára, megismerésére.

Részvételi díj: A kidolgozott anyag ára valamint az 5 órás egyéni konzultáció részvételi díja együttesen 26.000 Ft. Mivel egyéni képzésről van szó, az érdeklődőkkel egyeztetjük a személyes találkozás időpontját.

Képzési helyszín: 1021 Budapest, Tárogató út 2-4. fsz. Budai Magánzeneiskola

Akik az anyagra épülő "Módszertani feladatgyűjteményt" megoldják, kidolgozzák, az anyag ismeretéről Tanúsítványt kapnak, mely a pedagógus továbbképzés keretében 30 órás, távoktató, nem akkreditált továbbképzésnek minősül..

Bővebb információt adunk a 06 20 3661229 -es telefonon és e-mail címünkön, zenevelnevelunk@gmail.com

 

 

 

© Minden jog fenntartva.

 

 


© Minden jog fenntartva.