Játszva tanulunk, játszva tanítunk!


Beszédfejlesztés ÉNEKLÉSSEL

HANG - ADÓ Zenebölcsődei és Zeneóvodai Program

A BESZÉD fejlődése a baba első hangjaitól az érthető szavakig hosszú folyamat. A hangadás, a hangok, hangzók, szótagok képzése, ismételgetése, a beszédhang és énekhang megkülönböztetése, az énekelt beszéd majd az éneklés mind segítik az érthető beszéd kialakulását.

Az egyes beszédhibák megelőzésében,  korrigálásában is segít az énekeltetés, az énekelt szerepjátékok, énekelt mesék játékossá teszik, így megkönnyítik a megszólalást, a kommunikációs képesség fejlődését.

Fontos célunk,  hogy a gyerekek ismerjék meg és tanulják meg kezelni a hangjukat, artikulációs bázisuk alkalmas legyen arra, hogy mind az anyanyelvet, mind az idegen nyelvet könnyen befogadják, és ne okozzon gondot a magyartól erősen eltérő angol, német, francia vagy más idegen nyelv kiejtése.

Amelyik gyerek jól hallja, amit kiejt, gyorsabban tanul meg helyesen írni! Ezzel a programmal biztosíthatjuk azt is, hogy iskolába lépve ne legyen olyan magyar gyerek, aki nem szeret vagy nem tud énekelni!

Beszédfejlesztés ÉNEKLÉSSEL                                          

című pedagógus továbbképzésünkre kisgyermeknevelőket, óvónőket, fejlesztő pedagógusokat és logopédusokat várunk. A szakmai-módszertani anyag a HANG-ADÓ Zenebölcsődei és Zeneóvodai Program része, a FŐNIX Zenei és Nyelvstúdió tulajdona.

A budapesti interaktív kurzusok időpontja:

2019. október 19. szombat

2019. november 9. szombat

2019. november 23. szombat

Várjuk jelentkezésüket!

Cím: zenevelnevelunk@gmail.com


© Minden jog fenntartva.