Játszva tanulunk, játszva tanítunk!


Pedagógustovábbképzés 2019 - 2020 HANG-ADÓ Zenebölcsődei és Zeneóvodai Program

FŐNIX Zenei és Nyelvstúdió és szakmai partnere, a BMZ Budai Magánzeneiskola az 1-8  éves korú gyerekek zenei és nyelvi  nevelésével - oktatásával, fejlesztésével foglalkozó pedagógusok országos szakmai-módszertani központja, közel kétezer óvodapedagógus, tanító, fejlesztő pedagógus, nyelvtanár, logopédus végezte el speciális szakmai-módszertani tanfolyamainkat, építette be munkájába a tanultakat illetve használja kiadványainkat.

BMZ Budai Magánzeneiskolában kiváló körülények között, jól felszerelt szaktantermekben, saját színpadunkon tudjuk képezni, továbbképezni a gyakorló óvodapedagógusokat, kisgyermeknevelőket, és a pályára készülőket.

A korai zenei nevelésben nagyon sokszínű, változatos zenei gyakorlatokon, zenei anyagon keresztül juttatjuk el a kicsinyeket a zene hallásásig, élvezetéig illetve a zenei aktivitásig. Ez az ismert módszertani ismereteken túl más megközelítést jelent, és bizonyos zenei ismereteket is megkíván, csak így adható át a zene öröme a zenebölcsődékben és óvodákban.

2019 szeptemberétől gyakorlati élményekre építő továbbképzéseket indítunk, melyek helyszíne Budapest, a BMZ Budai Magánzeneiskola, A zenei nevelést segítő, az óvodapedagógusok, kisgyermeknevelők zenei ismereteinek élményszerű és újszerű fejlesztését szolgáló 30 órás továbbképzéseink a HANG-ADÓ Zenebölcsődei és Zeneóvodai Program részét képezik.

A 2019/2020-as tanévben első alkalommal indított Beszédfejlesztés énekléssel, figyelemfejlesztés zenével és mozgással nagysikerű kurzusok mellett, azok folytatásaként indítjuk a HANG-ADÓ Programban szereplő, Zene és játékpedagógia, zene és élménypedagógia  kurzusunkat.

Az alábbi két 30 órás,   6 x 5 órás,  nem akkreditált pedagógus továbbképzésre várjuk  a jelentkezőket szeptember 15-ig:

A) Beszédfejlesztés ÉNEKLÉSSEL, figyelemfejlesztés ZENÉVEL és MOZGÁSSAL

B) ZENE és JÁTÉKPEDAGÓGIA, ZENE és ÉLMÉNYPEDAGÓGIA

Továbbképzésünkre kisgyermeknevelőket, óvónőket, fejlesztő pedagógusokat és logopédusokat várunk. A szakmai-módszertani anyag a HANG-ADÓ Zenebölcsődei és Zeneóvodai Program része, a FŐNIX Zenei és Nyelvstúdió tulajdona.

Részvételi díj: 36.000 Ft/ fő, mely magában foglalja a budapesti, hatszor 5 órás szakmai napokon, tréningeken való részvételt valamint a Tanúsítványt.

Kedvezmény: Egy intézményből több jelentkező, vagy mindkét tanfolyamon történő részvétel esetén 10 % kedvezményt adunk, ez esetben a fizetendő összeg 32.400 Ft/fő

Extra kedvezmény: Akik részt vettek a 2018/2019 évi zenei vagy angol, német módszertani képzésünkön, azok számára a részvételi díj 28.000 Ft. Amennyiben az ő intézményükből más, új jelentkező is jön, azok részvételi díja a kedvezményes 34.200 Ft

A szakmai napok keretében szervezett budapesti tréningeken a két pedagógus továbbképző tanfolyamunk anyagát egyidőben prezentáljuk, így az egy intézményből más-más továbbképzésre jelentkezők egyszerre tudnak jönni, Budapestre utazni, és nagyobb rálátásuk lesz a programokra, a tanfolyamok közötti kölcsönhatásra.

A hat szakmai napot - interaktív kurzust - pénteki vagy szombati napokon tartjuk 9.30-13.00 óra között, havonta egy alkalommal 2019. október 1.  és 2020. március 31. között, a pontos napokat egyeztetjük a jelentkezőkkel.

Helyszín: BMZ Budai Magánzeneiskola, 1021 Budapest, Tárogató út 2-4. 

E-mail: zenevelnevelunk@gmail.com

Telefon: 06 20 366 1229 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megosztó gombok
Megosztás
Hírlevél feliratkozó
Név:
E-mail:

© Minden jog fenntartva.