Játszva tanulunk, játszva tanítunk!


Pedagógustovábbképzés 2019 - 2020 HANG-ADÓ Zenebölcsődei és Zeneóvodai Program

FŐNIX Zenei és Nyelvstúdió és szakmai partnere, a BMZ Budai Magánzeneiskola 1-8  éves korú gyerekek zenei és nyelvi  nevelésével - oktatásával, fejlesztésével foglalkozó pedagógusok országos szakmai-módszertani központja, közel kétezer óvodapedagógus, tanító, fejlesztő pedagógus, nyelvtanár, logopédus végezte el speciális szakmai-módszertani tanfolyamainkat, építette be munkájába a tanultakat, illetve használja kiadványainkat. A BMZ Budai Magánzeneiskolában kiváló körülmények között, jól felszerelt szaktantermekben, saját profi színpadunkon interaktívan, élményszerűen tudjuk képezni a leendő, továbbképezni a gyakorló pedagógusokat.

A korai zenei nevelésben nagyon sokszínű, változatos zenei gyakorlatokon, zenei anyagon keresztül juttatjuk el a kicsinyeket a zene hallásáig, élvezetéig, illetve a zenei aktivitásig. Ez a megszokottakhoz képest kissé más megközelítést jelent, és bizonyos zenei ismereteket is megkíván, csak így adható át a zene öröme a zenebölcsődékben és óvodákban.

2019 szeptember-október-novemberben a múlt tanévben első alkalommal indított Beszédfejlesztés énekléssel és Figyelemfejlesztés zenével és mozgással nagysikerű kurzusok mellett, azok folytatásaként indítjuk a HANG-ADÓ Programban szereplő, Ismerkedés a hangszerekkel  kurzust.

Sok pedagógiai szakterületen előny, ha valaki hangszeren játszik, ezért - amennyiben a bölcsőde-óvoda-iskolavezetés elfogadja  a hangszertanulást, mint önfejlesztő tevékenységet - a vonatkozó rendelet értelmében, lehetőséget teremtünk arra is 30  órás, tanúsítványt adó pedagógus továbbképzés keretében. Az oktatás folyhat hétköznap is és szombat délelőtt is, az érdeklődőkkel egyeztetünk.

Az alábbi három,  15 órás,   3 x 5 órás,  nem akkreditált pedagógus továbbképzésre várjuk  a jelentkezőket 2019 szeptember 15-ig:

A) Beszédfejlesztés ÉNEKLÉSSEL           

B) Figyelemfejlesztés ZENÉVEL és MOZGÁSSAL

C) Ismerkedés a hangszerekkel - kiscsoportos hangszertanítás

Szakmai módszertani továbbképzéseinkre kisgyermeknevelőket, óvónőket, fejlesztő pedagógusokat és logopédusokat várunk. A továbbképzés TÁVOKTATÓ JELLEGŰ, a három szakmai nap közül legalább két alkalommal kötelező a részvétel.

Részvételi díj: 26.000 Ft/ fő, mely magában foglalja a budapesti 3 x 5 órás szakmai napokon, tréningeken való részvételt, írásos szakmai anyagot valamint a Tanúsítványt.

Kedvezmény: Egy intézményből több jelentkező, vagy mindkét tanfolyamon történő részvétel esetén 10 % kedvezményt adunk, ez esetben a fizetendő összeg 23.400 Ft.

Időpont: A három szakmai napot - interaktív kurzust - szombati napokon tartjuk 9.30-13.00 óra között,

2019. október 12.,,

2019. november 9.

2019. november 23.  Ekkor adjuk át a tanúsítványokat.

A szakmai napok keretében szervezett budapesti tréningeken a három pedagógus továbbképző tanfolyamunk anyagát egyidőben prezentáljuk, így az egy intézményből más-más továbbképzésre jelentkezők egyszerre tudnak jönni, Budapestre utazni, és nagyobb rálátásuk lesz a programokra, a tanfolyamok közötti kölcsönhatásra.

Helyszín: Budai Magánzeneiskola, 1021 Budapest, Tárogató út 2-4. fsz.

D)  ÚJDONSÁG!!

Aki 30 órás tanúsítványt adó pedagógus továbbképzés keretében hangszert tanulna, az megteheti. Erre szolgál a D csoportban meghirdetett képzésünk, mely 15 héten át heti két órában történik részben egyéni. részben minicsoportos formában. Választható hangszerek: zongora, szintetizátor, gitár, furulya, dallamjátszó ütőhangszerek, dob

Részvételi díj: 45.000 Ft

Az érdeklődőkkel személyesen egyeztetjük a szombat délelőtti vagy hétköznapi időpontokat!

Várjuk jelentkezésüket!  

E-mail: zenevelnevelunk@gmail.com                                                                                                    T

elefon: 06 20 366 1229 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megosztó gombok
Megosztás
Hírlevél feliratkozó
Név:
E-mail:

© Minden jog fenntartva.