Játszva tanulunk! Játszva tanítunk!


Pedagógustovábbképzés 2018/2019

FŐNIX Zenei és Nyelvstúdió 1992 óta az 1-8  éves korú gyerekek zenei és nyelvi  nevelésével - oktatásával, fejlesztésével foglalkozó pedagógusok országos szakmai-módszertani központja, közel kétezer óvodapedagógus, tanító, fejlesztő pedagógus, nyelvtanár, logopédus végezte el speciális szakmai-módszertani tanfolyamainkat, építette be munkájába a tanultakat illetve használja kiadványainkat. Távoktató tanfolyamaink jellemzője, hogy a szakmai-módszertani tananyagot írásban, jegyzet formájában elküldjük a jelentkezőknek, az anyag és módszer gyakorlati bemutatása 2018. december 1-től havonta egyszer, SZAKMAI NAPOK keretében, Budapesten történik, melyen a részvétel nem kötelező, de a Tanúsítvány átadása legalább egy személyes részvételhez kötött. A Szakmai Napok egyben könyv, játék valamint hangszerbemutatók és vásárok is, olyan eszközöket ajánlunk, amelyek az óvodai fejlesztésben hosszú távon segítséget nyújtanak.

A 2018-2019-es tanévben az alábbi négy távoktató szakmai-módszertani továbbképzést hírdetjük meg és várjuk jelentkezésüket 2018. november 26-ig:

HANG-ADÓ Zenebölcsi és Zeneovi Program

 

Távoktató továbbképzéseink célja a kisgyermekkori, bölcsödei - óvodai zenei nevelés és a zenével történő készségfejlesztés, iskolaelőkészítés eszköztárának bővítése, új nézőpontok, új módszerek gyakorlatorientált bemutatása! A továbbképzések tematikája:

  1. Beszédfejlesztés ÉNEKLÉSSEL

  2. Figyelemfejlesztés ZENÉVEL és MOZGÁSSAL

Óvodából Iskolába ANGOLUL, NÉMETÜL

Idegennyelvi-módszertani továbbképzéseink célja és tartalma az idegen nyelvek létezésének tudatosítása az életkornak megfelelő kommunikációs szinten, az angol és a német nyelv "bevezetése" az óvodában a zene, elsősorban az éneklés segítségével valamint az iskolaelőkészítés a zene eszközeivel. A továbbképzések tematikája:

1. Játsszunk  ANGOLUL - kétnyelvű iskolaelőkészítés

2. Játsszunk NÉMETÜL - kétnyelvű iskolaelőkészítés

SZAKMAI Napok 

2018. december 1-től májusig havonta egy alkalommal, szombaton szakmai napot tartunk, ahol mind a négy továbbképzés anyagát bemutatjuk, együttműködő partnerünkkel, a Budai Magánzeneiskolával valamint az ETŰD-Art Kft-vel zenei és képességfejlesztést segítő kiadványokat, fejlesztő eszközöket és hangszereket mutatunk be, melyek a helyszínen megvásárolhatók.

Várjuk jelentkezésüket 2018. november 26-ig a zenevelnevelunk@gmail.com címünkön!

 

 

 

Megosztó gombok
Megosztás
Hírlevél feliratkozó
Név:
E-mail:
Esemény naptár

© Minden jog fenntartva.