Játszva tanulunk! Játszva tanítunk!


Kisiskolában NÉMETÜL

Az idegen nyelvek első-második osztályban történő tanítása speciális feladat, hisz közvetlenül az óvodából iskolába átlépő gyerekeket kell idegen nyelvre, idegen nyelven is, akár kétnyelvűen oktatni, iskolai keretek között természetessé tenni a német nyelv használatát számukra. A 6-8 éves kor különösen alkalmas a SZÓBELISÉG megerősítésére, és ha rendszeresen, életkori sajátosságaiknak megfelelő nyelvi-módszertannal közvetítjük az idegen nyelvet, mire felsőbb osztályokban valóban „tanulni” fogják azt, már aktív szókinccsel, némi beszédkészséggel rendelkezhetnek - megalapozva a sikeres nyelvtanulást! Erre az elvre építve kívánjuk a kicsiket oktató pedagógusok munkáját segíteni a Kisiskolában NÉMETÜL komplex szakmai - módszertani tananyagainkkal.

Stúdiónk 1992 óta specializálódott erre a területre, az akkor hiánypótló könyv formájában megjelentetett első szakmai anyagunk, a NÉMET Nyelvkönyv Óvodapedagógusoknak, Tanítóknak és Szülőknek két hangkazettával jelenleg is a pedagógusképzésben ajánlott irodalomként szerepel. A program indítása óta eltelt időben átdolgoztuk, kibővítettük az anyagot, sokszorosan kipróbáltuk, terjesztettük a módszert és most komplex módon megszerkesztve, több, az anyagra épülő tanmenetjavaslattal, a beszédgyakorlatot segítő feladatlapokkal, és a matematikai fogalmakat bevezető külön kötettel felkínáljuk intézmények számára nyomtatott formában, közel 300 oldalon.

Honlapunkon a lenyíló ablakokban olvasható a tematika, a módszertani útmutató, hogy képet kapjanak az anyagról. Akik az anyagot megvásárolják, azokat szeretettel várjuk 2019. március 23-án 9.30 - 13.00 óráig Budapesten, a szakmai napon, ahol a kiadott anyag feldolgozásában segítséget nyújtunk!

Kisiskolában N É M E T Ü L

  • Beszéljünk NÉMETÜL!-két kötetben Mivel és hogyan segítsük a 6-8 évesek kétnyelvű kommunikációját
  • Út a MATEMATIKÁHOZ 25 csoportos matematikai játék és 90 tematikus feladatlap 
  • Rajzos feladatlapok a NÉMET dalokhoz, versekhez, mesékhez (másolható a gyereklétszámnak megfelelően)
  • Tanmenetjavaslatok heti bontásban a NÉMET nyelv szóbeli bevezetéséhez 1. és 2. osztályban

Részletes tematika a lenyíló oldalokon olvasható. A tananyagcsomagokat 2019. február 20 - 28. között postázzuk az intézményeknek előreutalást követően, vagy személyesen átvehető előzetes időpontegyeztetés alapján az alábbi címen:

1021 Budapest, Tárogató út 2-4. Tárogató Office, Budai Magánzeneiskola, fsz.7.

A tananyagcsomag ára bruttó 19.900 Ft, mely tartalmazza a csomagolási és postaköltséget.

Kedvezmény: Az angol és a német csomag együttes megrendelése esetén 10% kedvezményt adunk.


KÖSZÖNJÜK MEGRENDELÉSÜKET, JÓ MUNKÁT KÍVÁNUNK!

Fejlesztés alatt álló új tananyagainkat digitális formában fogjuk eljuttatni az érdeklődőkhöz! 

Május első hetében lesznek elérhetők a részletes információk!

 

 

 

 


© Minden jog fenntartva.