Játszva tanulunk! Játszva tanítunk!


Játsszunk NÉMETÜL!

Kétnyelvű ISKOLAELŐKÉSZITÉS

 

Ma már elfogadott, hogy a kicsinyek első "nyelvtanárai" az óvónők, hisz nekik van lehetőségük arra, hogy az óvodai programba integrálva, mindennapos nyelvhasználattal tudatosítsák a gyermekekben az anyanyelv mellett más nyelvek létezését is! A FŐNIX Zenei és Nyelvstúdió több, mint két évtizede készíti fel erre  a speciális feladatra az alapfokú nyelvismerettel és jó hallással, szép énekhanggal rendelkező óvónőket.

 

 

Játsszunk németül kétnyelvű iskolaelőkészítő tanfolyamunk szakmai-módszertani anyagát az Óvodából Iskolába Németül Programszeként, jegyzet formájában megküldjük a jelentkezőknek - előreutalást követően.

Részvételi díj 22.000 Ft/ fő, mely magában foglalja az írásbeli szakmai anyagot, a budapesti, hatszor 5 órás szakmai napokon való részvétel lehetőségét valamint a Tanúsítványt.

Egy intézményből több jelentkező, vagy több tanfolyamon történő részvétel esetén 10 % kedvezményt adunk, ez esetben a fizetendő összeg 19.800 Ft/fő.

Szeretnénk, ha mindenki részt venne a budapesti gyakorlati tréningeken, interaktív bemutatókon, ahol valamennyi tanfolyamunk anyagát egyidőben prezentáljuk, így az egy intézményből más-más továbbképzésre jelentkezők egyszerre tudnak Budapestre utazni, és nagyobb rálátásuk lesz a programokra, a tanfolyamok közötti kölcsönhatásra.

A Tanúsítványokat  legalább egy személyes megjelenés esetén adjuk ki.

A szakmai napokat - egyben interaktív kurzusokat - az alábbi időpontokban tartjuk:

2018. december 1., 2019. január 19., február 16., március 23., április 13., május 18., szombat délelőtt 9.30-14.00 óra között 

Helyszín: Budai Magánzeneiskola, 1021 Budapest, Tárogató út 2-4.

Várjuk jelentkezésüket 2018. november 26-ig a zenevelnevelunk@gmail.com címünkön!        

A felmerülő kérdésekre szívesen válaszolunk a 06 20 366 1229 -es telefonon!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Esemény naptár

© Minden jog fenntartva.