Játszva tanulunk, játszva tanítunk!


HANGSZEROKTATÁS egyetemistáknak, pedagógusoknak Budapesten a Felnőttek Zeneiskolájában

Ma már természetes része a zene minden fiatal életének, a hangszeres tudás - bármilyen fokon - a legjobb örömforrás, a legjobb szellemi és lelki tréning. Az egyetemista korosztály nagyon gyorsan tud "használható" hangszertudásra szert tenni, hisz célzottan, motiváltan és jó tanulási technikával tud tanulni, csakúgy, mint az egyetemi éveiken már túl lévő felnőttek.

A pedagógiai szakos egyetemisták közül az óvódapedagógus, tanító, gyógypedagógus, fejlesztő pedagógus illetve bármely idegen nyelv tanári szakra járóknak különösen ajánlott, hogy játsszanak hangszeren, tudjanak énekelni, mert  a napi munkájukba nagyon hasznosan be tudják építeni. Erre vonatkozóan számos ötletet tudunk adni a hozzánk járóknak!

Egyéni hangszeres órákat és énekórákat tartunk hétfőtől péntekig 8.30-19.30 óra között valamint szombaton 8.30-15.00 óra között Budapesten, a Tárogató út 2-4. szám a alatt egyéni órabeosztás szerint.

Nem budapestieknek lehetőség van havonta két szombat délelőtt dupla órát venni, vagy más rendszer szerint tanulni.

Választható hangszerek: zongora, furulya, fuvola, klarinét, ütőhangszerek, gitár, jazz-dob, jazz gitár, jazz-zongora

Aki énekhangját képezné és érdeklődik valamilyen műfaj iránt, lehetőség van hangképzésre, musical, operett, opera, jazz és pop műfajokban repertoárt tanulni.

Az érdeklődőknek részletes tájékoztatást küldünk, egyeztetjük az igényeket a lehetőségekkel! 

Címünk: zenevelnevelunk@gmail.com

 

 

 


© Minden jog fenntartva.