Játszva tanulunk, játszva tanítunk!


Pedagógustovábbképzés 2019 - 2020 HANG-ADÓ Zenebölcsődei és Zeneóvodai Program

FŐNIX Zenei és Nyelvstúdió  1-8  éves korú gyerekek zenei és nyelvi  nevelésével - oktatásával, fejlesztésével foglalkozó pedagógusok országos szakmai-módszertani központja, óvodapedagógusok, tanítók, fejlesztő pedagógusok, nyelvtanárok, logopédusok végezték el speciális szakmai-módszertani tanfolyamainkat, építették be munkájukba a tanultakat, használják kiadványainkat. Szakmai partnerünk, a BMZ Budai Magánzeneiskola helyszínt ad a továbbképzéseknek, bemutatóknak.

A korai zenei nevelésnek kiváló színtere a bölcsőde és az óvoda, ahol nagyon sokszínű, változatos zenei gyakorlaton, zenei anyagon keresztül juttatjuk el a kicsinyeket a zene hallásáig, élvezetéig, illetve a zenei aktivitásig.  Ugyanakkor a zenei gyakorlat a képességfejlesztés számos területével kölcsönhatásban van, jelentősen segíti a kognitív fejlődést, hat az érzelmi intelligenciára. 

 

Beszédfejlesztés ÉNEKLÉSSEL

 

Figyelemfejlesztés ZENÉVEL és MOZGÁSSAL

továbbképzésünk anyaga a kicsinyekkel foglalkozó pedagógusoknak ad újabb ötleteket, a képességfejlesztés számos területén ható, kidolgozott, megvalósítandó játékos feladatokkal.

Az anyaghoz tartozik egy egytanéves zeneóvodai tanmenet javaslat. 

A 30 órás, TÁVOKTATÓ jellegű, nem akkreditált pedagógus-továbbképzésre 

kisgyermeknevelők, óvónők, fejlesztő pedagógusok és logopédusok jelentkezését várjuk!

Jelentkezési határidő: 2019. október 15.

Cím: zenevelnevelunk@gmail.com 

A továbbképzés TÁVOKTATÓ JELLEGŰ, a jelentkezők írásbeli szakmai anyagot kapnak valamint három öt órás interaktív szakmai napon vesznek, vehetnek részt az anyag elsajátítását segítve, de cél a zenei élményszerzés is!

A Tanúsítvány kiállításához legalább egy alkalommal részt kell venni a  budapesti tréningen, a távol lakóknak, vagy akinek egyik időpont sem felel meg, és egyszer sem tudnak Budapestre utazni,  írásban, a rövid Nyelv-Zene-Mozgás Módszertani feladatgyűjtemény megoldásával lehet igazolni, hogy az anygot áttanulmányozták, és postázzuk a Tanúsítványt.

Részvételi díj: 26.000 Ft/ fő, mely magában foglalja a budapesti 3 x 5 órás szakmai napokon, tréningeken való részvételt, írásos szakmai anyagot valamint a Tanúsítványt (és aki kéri, a Nyelv-Zene-Mozgás Módszertani feladatgyűjteményt).

Kedvezmény: Egy intézményből több jelentkező esetén 20 % kedvezményt adunk, ez esetben a fizetendő összeg 20.800 Ft.

Időpont: A három szakmai napot - interaktív kurzust - szombati napokon tartjuk 9.30-13.00 óra között,

2019. október 19.

2019. november 9.

2019. november 23.  

Helyszín: Budai Magánzeneiskola, 1021 Budapest, Tárogató út 2-4. fsz.

Várjuk jelentkezésüket!

E-mail: zenevelnevelunk@gmail.com                                                                                                    T

Telefon: 06 20 366 1229 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Megosztó gombok
Megosztás
Hírlevél feliratkozó
Név:
E-mail:

© Minden jog fenntartva.