Játszva tanulunk! Játszva tanítunk!


Figyelemfejlesztés ZENÉVEL és MOZGÁSSAL

A figyelem és az emlékezet fejlődése az első 6-7 évben meghatározza a későbbi iskolás évek sikerét. Továbbképzésünk szakmai - módszertani anyagának első részét zenei tevékenységekhez, és vizuális jelrendszerhez rendelt játékos feladatok alkotják, amelyek megkövetelik a folyamatos figyelmet, fejlesztik a logikai képességet, az emlékezetet. A második rész un. zenéhez kötött óvodás torna és jóga, ahol az előzőek mellett a testismeret, a mozgáskoordináció sőt a fantázia és kreativitás is szerepet kapA Figyelemfejlesztés  ZENÉVEL és MOZGÁSSAL továbbképzés szakmai-módszertani anyagát a HANG-ADÓ Zenebölcsi és Zeneovi Program részeként, jegyzet formájában postázzuk a jelentkezőknek - előreutalást követően.

Részvételi díj 22.000 Ft/ fő, mely magában foglalja az írásbeli szakmai anyagot, a budapesti, hatszor 5 órás szakmai napokon való részvétel lehetőségét valamint a Tanúsítványt.

Egy intézményből több jelentkező, vagy több tanfolyamon történő részvétel esetén 10 % kedvezményt adunk, ez esetben a fizetendő összeg 19.800 Ft/fő.

Szeretnénk, ha mindenki részt venne a budapesti gyakorlati tréningeken, interaktív bemutatókon, ahol valamennyi tanfolyamunk anyagát egyidőben prezentáljuk, így az egy intézményből más-más továbbképzésre jelentkezők egyszerre tudnak Budapestre utazni, és nagyobb rálátásuk lesz a programokra, a tanfolyamok közötti kölcsönhatásra.

A Tanúsítványokat  legalább egy személyes megjelenés esetén adjuk ki.

A szakmai napokat - egyben interaktív kurzusokat - az alábbi időpontokban tartjuk:

2018. december 1., 2019. január 19., február 16., március 23., április 13., május 18., szombat délelőtt 9.30-14.00 óra között 

Helyszín: Budai Magánzeneiskola, 1021 Budapest, Tárogató út 2-4.

Várjuk jelentkezésüket 2018. november 26-ig a zenevelnevelunk@gmail.com címünkön!       

A felmerülő kérdésekre szívesen válaszolunk a 06 20 366 1229 -es telefonon!

 

 

 

 

 

 

 

Esemény naptár

© Minden jog fenntartva.