Játszva tanulunk! Játszva tanítunk!


Beszédfejlesztés ÉNEKLÉSSEL

A BESZÉD fejlődése a baba első hangjaitól az érthető szavakig hosszú folyamat. A hangadás, a hangok, hangzók, szótagok képzése, ismételgetése, a beszédhang és énekhang megkülönböztetése, az énekelt beszéd majd az éneklés mind segítik az érthető beszéd kialakulását.

Az egyes beszédhibák megelőzésében,  korrigálásában is segít az énekeltetés, az énekelt szerepjátékok, énekelt mesék játékossá teszik, így megkönnyítik a megszólalást, a kommunikációs képesség fejlődését.

Fontos célunk,  hogy a gyerekek ismerjék meg és tanulják meg kezelni a hangjukat, artikulációs bázisuk alkalmas legyen arra, hogy mind az anyanyelvet, mind az idegen nyelvet könnyen befogadják, és ne okozzon gondot a magyartól erősen eltérő angol, német, francia vagy más idegen nyelv kiejtése.

Amelyik gyerek jól hallja, amit kiejt, gyorsabban tanul meg helyesen írni! Ezzel a programmal biztosíthatjuk azt is, hogy iskolába lépve ne legyen olyan magyar gyerek, aki nem szeret vagy nem tud énekelni!

Beszédfejlesztés ÉNEKLÉSSEL                                          

Továbbképzésünkre kisgyermeknevelőket, óvónőket, fejlesztő pedagógusokat és logopédusokat várunk. A szakmai-módszertani anyagokat, a HANG-ADÓ Zenebölcsi és Zeneovi Program részeként, jegyzet formájában postázzuk  a jelentkezőknek  - előrefizetést követően.

Részvételi díj 22.000 Ft/ fő, mely magában foglalja az írásbeli szakmai anyagot, a budapesti, hatszor 5 órás szakmai napokon való részvétel lehetőségét valamint a Tanúsítványt.

Egy intézményből több jelentkező, vagy több tanfolyamon történő részvétel esetén 10 % kedvezményt adunk, ez esetben a fizetendő összeg 19.800 Ft/fő.

Szeretnénk, ha mindenki részt venne a budapesti gyakorlati tréningeken, interaktív bemutatókon, ahol valamennyi tanfolyamunk anyagát egyidőben prezentáljuk, így az egy intézményből más-más továbbképzésre jelentkezők egyszerre tudnak Budapestre utazni, és nagyobb rálátásuk lesz a programokra, a tanfolyamok közötti kölcsönhatásra.

A Tanúsítványokat  legalább egy személyes megjelenés esetén adjuk ki.

A szakmai napokat - egyben interaktív kurzusokat - az alábbi időpontokban tartjuk:

2018. december 1., 2019. január 19., február 16., március 23., április 13., május 18., szombat délelőtt 9.30-14.00 óra között 

Helyszín: Budai Magánzeneiskola, 1021 Budapest, Tárogató út 2-4.

Várjuk jelentkezésüket 2018. november 26-ig a zenevelnevelunk@gmail.com címünkön!        

A felmerülő kérdésekre szívesen válaszolunk a 06 20 366 1229 -es telefonon!

 

 

 

 

Esemény naptár

© Minden jog fenntartva.